На Хмельниччині книга збирає друзів

На Хмельниччині книга збирає друзів

31.07.15 17:21 0 528
Літо – час веселих пригод та відпочинку. Хмельницька обласна бібліотека для дітей імені Т.Г.Шевченка пропонує провести канікули не лише весело, а й з користю. Адже протягом літа у бібліотеці діє літературно-дозвіллєвий проект “Книга збирає друзів”, в рамках якого відбуваються розважальні та пізнавальні заходи у бібліотеці.

Бібліотекарі запрошують до читання усіх юних жителів нашого міста. Вони протягом літа проводять літературні кросинги “По стежинах книжкового літа” у скверах. Адже саме тут їх з нетерпінням чекають юні відвідувачі.

Щосереди своїх добрих друзів-бібліотекарів у сквері імені Т.Шевченка зустрічає малеча. Цього разу зовсім юні любителі книг з цікавістю переглядали книжкові новинки, впізнавали своїх улюблених героїв та слухали казочки, які читали бібліотекарі. Діти полюбляють не лише яскраві книги, а й захоплюються малюванням та творчістю. Вони тішили батьків своїми кумедними малюнками. Також маленькі чомучки залюбки складали пазли та розглядали картинки, розмістившись на зручному килимку. Батьки також не нудьгували. Вони читали книги по вихованню дітей і переглядали модні журнали.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Одна з біологічних ...

КОМЕНТАРІ