Одна з біологічних експертиз не виявила слідів підозрюваних у вбивстві Нємцова,– «Ъ»

Одна з біологічних експертиз не виявила слідів підозрюваних у вбивстві Нємцова,– «Ъ»

31.07.15 17:32 0 519
Одна з біологічних експертиз, проведених у справі про вбивство політика Бориса Нємцова виявила відсутність слідів обвинувачених в машині, яка була використана імовірними виконавцями, а інша показала їх непричетність до тренувальних стрільб, які проводилися в лісі перед вбивством.

Про це повідомляє видання «Коммерсант».

Відзначається також безрезультатність спроб слідчих домогтися явки Руслана Геремеєва, який перебуває у розшуку, шляхом вчинення тиску на його родичів. Джерела зазначають, що екс-віце-президент Конверсбанку Петро Чувилін і колишній президент Конверсбанку Герман Горьунцов не дали показань, на які розраховувало слідство.

Також не було пред’явлено звинувачень майбутньому сенатору Геремеєву, з яким вів телефонні розмови Елімпаша Хацуєв, що відмовився підтвердити під протокол інформацію про надання політику різного роду послуг.

Джерела також зазначають, що Елімпаша Хацуєв, також як Тимур Ісаєв відмовилися від контактів з оперативниками, так само як Асланбек Дадаєв, який заявив, що він не збирається співпрацювати з МВС і ФСБ.

Нагадаємо, російський опозиціонер Нємцов був застрелений 27 лютого 2015 на Великому Москворецькому мосту в Москві. За фактом вбивства було порушено кримінальну справу за статтями 105 (вбивство) і 222 КК РФ (незаконний обіг зброї). Розслідуванням займається Головне слідче управління Слідчого комітету Росії.

З санкції Басманного суду під вартою до 28 серпня знаходяться п’ять фігурантів кримінальної справи: передбачувані виконавці Заур Дадаєв, Анзор Губашев, їх передбачувані посібники Хамзат Бахаєв, Шадід Губашев і Темерлан Ескерханов.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині книга ...
Наступна новина: Нацмузей у Львові ...

КОМЕНТАРІ