Учасники благодійного велопробігу «Захід-Схід» продовжують свій шлях Хмельниччиною

Учасники благодійного велопробігу «Захід-Схід» продовжують свій шлях Хмельниччиною

31.07.15 19:17 0 592
30 липня учасники Всеукраїнського благодійного велопробігу «Захід-Схід» продовжили свій шлях Хмельниччиною. В обласному центрі до організаторів заходу приєдналися троє подолян, із яких – два працівники пожежно-рятувальної служби області. Рятувальники прониклись такою благодійною метою Всеукраїнського велопробігу – допомогти сім’ям загиблих та поранених бійців, що не змогли бути осторонь такої благородної справи.

За графіком, цього дня було заплановано проїхати Меджибожем та зупинитися у Летичеві до наступного ранку. Тож, учасники відвідали Історико-культурний заповідник «Меджибіж», де їм було проведено екскурсію фортецею. Далі велосипедистів зустрічали з короваєм летичівчани, які організували концертну програму, та дякували організаторам велопробігу за привернення уваги громадян до таких важливих проблем.

Зазначимо, що Всеукраїнський велопробіг «Захід-Схід» стартував 16 липня з міста Чоп, а на День Незалежності учасники планують прибути до міста Мелеве, що на Луганщині – кінцевого пункту пробігу. Учасники планують щодня долати приблизно 50 км, до велопробігу можуть приєднатися всі бажаючі.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна представить дві ...
Наступна новина: Головний рабин України ...

КОМЕНТАРІ