На Львівщині ліквідовано канал постачання наркозасобів з Італії

На Львівщині ліквідовано канал постачання наркозасобів з Італії

31.07.15 13:47 0 539
Наркозасоби призначалися для розповсюдження на території України. Загальна вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад 600 тис. грн.

Працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків та прикордонної служби ліквідували канал контрабандного постачання наркотичних ліків із Італії до України.

Нещодавно на пункті пропуску «Шегені-Медика» було зупинено автомобіль, зареєстрований в Італійській Республіці, в якому знаходилось двоє громадян України. Зазначені особи намагалися перевезти через державний кордон України понад 1 тис. пігулок «Субутексу», що за своєю дією на психіку людини подібний до героїну. Заборонені ліки були замасковані під вівсяні пластівці.

У результаті вжитих заходів встановлено замовника контрабандних ліків.

Затриманим громадянам повідомлено про підозру в учиненні кримінальних правопорушень, пов'язаних з незаконним придбанням, зберіганням і перевезенням наркотичних засобів з метою збуту (ч. З ст. 307 КК України) та контрабандою наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів (ч. З ст. 305 КК України).

Згідно з чинним законодавством правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років.

Прес-служба МВС України

(за матеріалами УПНОН МВС України)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Структуру Вінницької ...

КОМЕНТАРІ