Спортсменка з Львівщини виборола золоту нагороду на світових спеціяльних Олімпійських іграх у США

Спортсменка з Львівщини виборола золоту нагороду на світових спеціяльних Олімпійських іграх у США

31.07.15 13:37 0 612
30 липня 2015 року у США в місті Лос-Анджелесі українка Світлана Росоловська виборола першість у плаванні кролем на дистанції 50 метрів. Разом із нею цьогоріч на світових спеціяльних Олімпійських іграх Україну представляє спортовець із Львівщини Андрій Філін.

"Ми радіємо за перемогу нашої плавчині на змаганнях у США. Наші атлети заслуговують, аби їх знала не тільки Україна, але й цілий світ. Я впевнений, що спортсмени гідно представлять нашу державу на спеціяльних Олімпійських іграх, а ми, своєю чергою, будемо їх всіляко підтримувати", – розповів свободівець Андріян Гутник.

Нагадаємо, 20 липня 2015 року за сприянням голови Федерації плавання Львівщини свободівця Андріяна Гутника двоє спортовців із особливостями розумового та фізичного розвитку з міста Червоноград, 25-річний Андрій Філін та 15-річна Світлана Росоловська, у складі збірної команди України вирушили на Всесвітні літні спеціяльні Олімпійські ігри, які відбуваються в американському Лос-Анджелесі з 24 липня по 2 серпня. Докладніше: http://www.svoboda.lviv.ua/diyalnist/novyny/059375/

Довідка: Всесвітні спеціяльні Олімпійські ігри – це найважливіша подія спеціяльного олімпійського руху. Захід відбувається кожні 2 роки з чергуванням літніх та зимових ігор. Цього року організатори очікують близько 7 тис. учасників з понад 170 країн світу, які впродовж 10 днів змагатимуться у 22 видах спорту.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ