Чернівецька область: протягом доби сталося 6 пожеж

Чернівецька область: протягом доби сталося 6 пожеж

31.07.15 13:45 0 578
За минулу добу в Чернівецькій області виникло 6 пожеж. Так, у селі Клішківці Хотинського району горіла господарська будівля. Відразу на ліквідації пожежі були направлені рятувальники міста Хотин та місцева пожежна команда села Клішківці. Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого поширення вогню, оскільки поруч із господарською будівлею, в якій виникла пожежа, знаходився житловий будинок і на нього міг перекинутися вогонь. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, а в подальшому повністю її ліквідували. Вогнем знищено частково покриття та перекриття господарської будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку. Чіткі дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення господарську будівлю та житловий будинок.

У Чернівцях по вул. Алма-Атинській сталося загорання вхідних дверей квартири в дев’ятиповерховому житловому будинку. Вже за 5 хвилин після виклику на місці події працювали вогнеборці групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Рятувальники ліквідували пожежу, не допустивши її подальшого розповсюдження.

Всього в ході ліквідації пожеж, які виникли минулої доби, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 5 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі мінприроди ...

КОМЕНТАРІ