Чернівецька молодь презентувала у дворику Ратуші нові стартапи

Чернівецька молодь презентувала у дворику Ратуші нові стартапи

31.07.15 13:23 0 596
Бета-версії стартапів було презентовано на ІІІ заході «Idea Day BukStartUP» під гаслом «Маленькі ідеї можуть змінити світ!» 29 липня у дворику Ратуші. Зустріч організували ЧМГО ‘”Фонд «Буковина інноваційна» спільно з міською владою в рамках “Громадської ІТ-кластерної ініціативи”, навчальної програми “BukStartUP” та конкурсу стартапів “bukowebi@”.

В «Idea Day BukStartUP» взяли участь вже діючі стартапери, які отримали фінансування, майбутні стартапери, підприємці, науковці, а також всі зацікавлені долучитися до реалізації запропонованих проектів.

«Створення таких корисних сервісів є дуже важливим у життєдіяльності сучасного міста, – каже міський голова Олексій Каспрук. – Основним ресурсом для реалізації нового стартапа є новаторські ідеї. Приємно, що у Чернівцях є багато креативної і активної молоді, яка плідно працює у цьому напрямку. Європейський досвід показав, що за такими проектами велике майбутнє».

На зустрічі були презентовані:

* “Detailor” – сервіс, що дозволяє налагодити контакт між малими виробниками меблів та компаніями за допомогою автоматизованого створення багатьох конструкторських рішень, прорахунку вартості послуг, прийому замовлень, їх оплати, та моніторингу стану замовлення.

* “Virtual-CV” – сервіс, в якому міститься вся інформація, яка необхідна туристу, включаючи історичну довідку, визначні місця, заклади та необхідні послуги. Можливість прокладання маршрутів та цілодобова доступність при завантаженні на гаджет.

* “‘Discontimo” – сервіс, що представляє новий рівень спілкування бізнесу з клієнтами. Дозволить підприємцям платити безпосередньо своєму потенційному споживачу, коли він переглянув рекламну пропозицію від закладу або поділився нею з друзями.

* “Марріnо” – сервіс, шо дозволяє оптимізувати процеси у сфері операцій з нерухомістю за рахунок використання інформаційних технологій та повністю усунути посередника.

* Портативний міні-проектор – медіа-проектор для використання з мобільних пристроїв, який забезпечує якісне та чітке зображення, легке транспортування та зручність у використанні в будь-якому місці – вдома, на природі, під час відпочинку.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники відвідали ...
Наступна новина: Чернігів: Витрати на ...

КОМЕНТАРІ