Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

31.07.15 13:50 0 569
За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області 3 рази виїжджали на ліквідацію пожеж. Так, в смт. Берегомет Вижницького району пожежа сталася в господарській будівлі. Складність пожежі полягала в тому, що в конструкціях будівлі було багато дерев’яних елементів, а це сприяло розповсюдженню полум’я. Також існувала загроза перекидання вогню на розташований поруч житловий будинок. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 4 міста Вижниця та місцева пожежна охорона смт. Берегомет, які були направлені на місце події, локалізували пожежу, запобігши її розповсюдженню. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено частково покриття, пошкоджено перекриття господарської будівлі. Вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю та житловий будинок.

В місті Сторожинець по вул. Українській пожежа виникла в гаражі. Повідомлення про подію до рятувальників надійшло від власника гаражу, який помітив пожежу вже тоді, коли вогнем була охоплена вся споруда. Розповсюдженню пожежі сприяло те, що стіни та перекриття гаражу були повністю дерев’яними. За 4 хвилини після виклику на місце події прибули бійці ДСНС пожежно-рятувального підрозділу міста Сторожинець, які оперативно ліквідували пожежу. Вогнем знищено автомобіль «ВАЗ», який знаходився всередині гаражу, покрівлю та перекриття гаражу.

У Чернівцях по вул. Хотинських Комсомольців сталося загорання сміття в під’їзді житлового будинку. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру за лічені хвилини ліквідували пожежу, не допустивши поширенню пожежі на значну площу. Вогнем знищено сміття. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ