Правий сектор зібрався біля Закарпатського апеляційного суду

Правий сектор зібрався біля Закарпатського апеляційного суду

31.07.15 15:00 0 828
29 липня поблизу адміністративного приміщення Закарпатського апеляційного суду було видно групу молодих людей з символікою організації Правий сектор.

Хлопці та дівчата були обмотані синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами та шарфиками. Наше видання вирішило поцікавитися, з якого приводу тут зібралися представники ПС.

– Зараз щодо двох наших бійців, які знаходяться в лікарні, розглядають апеляційну скаргу щодо пом'якшення міри покарання. – розповідає один з молодих хлопців Правого сектору. – Їх тримають під вартою і не пускають до них навіть родичів. Тому й вирішили провести акцію підтримки наших побратимів. Ми хочемо, щоби до них впускали в лікарню, але, думаю, з цього нічого не вийде.

Прес-служба Закарпатського апеляційного суду прокоментувала нашому виданню: « розглянули у відкритому судовому засіданні шляхом проведення в порядку ст. 336 КПК України відеоконференції апеляційної скарги захисників підозрюваних у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 255 та ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України на ухвалу слідчого судді. Цими ухвалами щодо підозрюваних застосовано запобіжний захід – тримання під вартою».

Іван ЛАДЖУН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку депутати надали ...
Наступна новина: Колектив ...

КОМЕНТАРІ