В Ужгороді змагаються найсильніші гімнастки країни

В Ужгороді змагаються найсильніші гімнастки країни

31.07.15 13:09 0 587
У четвер, 30 липня в ужгородському спорткомплексі «Юність» розпочався Чемпіонат України з художньої гімнастики.

Як повідомила у коментарі редакції новин «Карпатський об'єктив»голова федерації художньої гімнастики Закарпаття Валентина Плавайко, в змаганнях беруть участь більше 200 гімнасток з 20 команд, серед яких є й представниці Луганської та Донецької областей. Приїхали й найсильніші гімнастки країни – Ганна Різатдінова, Вікторія Мазур, Елеонора Романова. Нашу область представлятимуть 9 спортсменок. Змагатимуться учасниці за програмами кандидатів та майстрів спорту в індивідуальних та командному видах.Змагання триватимуть до 2 серпня.

Високо оцінила рівень Чемпіонату і найкраща гімнастка країни Ганна Різатдінова:

– Чемпіонат України для мене завжди є важливим. Через нього ми готуємося до етапів кубка світу, які пройдуть в Швейцарії, Угорщині та Болгарії. Саме там боротимемося за ліцензію на олімпійські ігри. Тож виступи в Ужгороді – своєрідна генеральна репетиція перед цими стартами, особливо старатимуся у вправі з обручем. Відмічу також про хороші умови проведення чемпіонату, якщо брати до уваги Україну.

Сподівається на покращення результатів своїх вихованок і тренер з художньої гімнастики ОДЮСШ ФСТ «Україна» Ганна Надь:

– Наші гімнастки на Чемпіонаті виступатимуть у 4-х особистих видах та двох групових за програмою майстрів спорту. В програмі кмсів гімнастки змагатимуться лише в особистих видах. Розраховуємо показати кращий результат, аніж на Кубку України, який проходив у нас взимку. Ми більш ретельніше готувалися до змагань, були кращі умови, обійшлося без травм. Тож сподіваюся потрапимо до кращої десятки.

Роман КУХАР

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ