57 кримінальних впроваджень відкрито під час виборчих перегонів у Чернігові

57 кримінальних впроваджень відкрито під час виборчих перегонів у Чернігові

31.07.15 13:30 0 566
За період проведення передвиборчої кампанії та виборів до ВРУ по 205 округу у Чернігові відкрито 57 кримінальних проваджень.

37 з них стосуються безпосередньо порушень виборчого законодавства. Зокрема, 18 відкрито за фактом підкупу виборців, п'ять за зверненнями про перешкоджання здійсненню виборчого права та три провадження - про викрадення виборчих бюлетенів.

Так, у день голосування було відкрито 8 кримінальних проваджень, що стосувалися порушень під час проведення голосування.

Шість кримінальних проваджень відкрито за фактами умисного пошкодження майна (агітаційних наметів, стендів), крадіжки (викрадення агітплакатів) та чотири за вчинення хуліганських дій.

В Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості про три неправдивих повідомлення про замінування приміщень та про два факти незаконного поводження зі зброєю.

За результатами перевірок – шість кримінальних проваджень було закрито. Матеріали проваджень направлено до органів прокуратури для перевірки законності прийнятих рішень.

За інформацією прес-служби МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ