Міліціонери охорони Львівщини припинили крадіжку кабелю з території трамвайного депо

Міліціонери охорони Львівщини припинили крадіжку кабелю з території трамвайного депо

31.07.15 13:05 0 587
Працівники групи затримання Управління Державної служби охорони застали зловмисника на «гарячому». Він намагався втекти, але був затриманий.

28 липня близько першої години ночі на спецлінію «102» звернувся майстер ЛКП «Львівелектротранс» і повідомив, що з території трамвайного депо викрадено мідний кабель. На місце скоєння крадіжки було скеровано групу затримання УДСО Львівщини.

Прибувши на місце виклику, працівники ДСО помітили підозрілого чоловіка. Він же, побачивши правоохоронців, намагався втекти.

Вказану особу було затримано, а на місце події викликано слідчо-оперативну групу Франківського райвідділу міліції. Зловмисником виявився 31-річний непрацюючий мешканець Львова. Під час огляду у нього було вилучено 15 метрів мідного кабелю. Загалом, своїми діями зловмисник завдав трамвайному ДЕПО ЛКП «Львівелектротранс» збитків на три тисячі гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Дане правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

УДСО при ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку буде багато ...

КОМЕНТАРІ