В Івано-Франківську міська рада розпочала процес формування громадської ради

В Івано-Франківську міська рада розпочала процес формування громадської ради

31.07.15 13:20 0 612
Депутати міської ради підтримали рішення щодо створення ініціативної групи для проведення установчих зборів дорадчого органу

З метою сприяння участі громадян у вирішенні питань місцевого значення, здійснення громадського контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування територіальної громади міста в Івано-Франківську відновлять громадську раду при міській раді.

Керуючись Конституцією України, Європейською хартією місцевого самоврядування, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Статутом територіальної громади міста Івано-Франківська, затвердженого рішенням міської ради від 19.05.2015р. №1743-54, 28 липня 2015 року на пленарному засіданні чергової 56-ї сесії Івано-Франківської міської ради прийнято рішення «Про створення ініціативної групи», яким розпочато формування нового складу громадської ради при міській раді.

За внесений міським головою проект рішення проголосував 31 депутат.

Від так, створена з представників громадськості ініціативна група вже невдовзі розпочне підготовку з проведення установчих зборів з обрання громадської ради при Івано-Франківській міській раді.

До участі в установчих зборах запрошуються представники громадських організацій зареєстрованих на території міста Івано-Франківська.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ