Рятувальники відвідали Івано-Франківський Територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян

Рятувальники відвідали Івано-Франківський Територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян

31.07.15 13:23 0 617
Попередження виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру – одне із завдань працівників пожежно-рятувальної служби. Рятувальники постійно проводять інформаційну роботу з населенням, щоб люди усвідомлювали можливі наслідки недотримання елементарних правил безпечної поведінки в побуті, під час відпочинку та могли правильно зреагувати у випадку виникнення пожеж, різних нештатних ситуацій. При цьому необхідно пам'ятати, що існує особлива група ризику – літні та самотні люди похилого віку.

30 липня рятувальники відвідали літніх людей в Івано-Франківському територіальному центрі обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Під час виступу фахівці нагадали людям про правила експлуатації електричних та газових приладів, адже саме їх порушення часто стає причиною пожеж. Пенсіонери дізналися, що із загальної кількості пожеж від електропобутових приладів приблизно 40% спричинюють електропраски, така ж кількість - від електричних камінів, радіаторів і саморобних обігрівальних пристроїв, 10% - від електроплиток.

Здебільшого до вогневих випадків призводить перегрів предметів, котрі знаходяться поблизу електронагрівальних приладів. Залишити електричні чи газові прилади включеними без нагляду – це надати вогню шанс похазяйнувати у вашій оселі.

Підопічні Івано-Франківського територіального центру обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян – надзвичайно вдячна аудиторія, тож спілкування вийшло приємним для усіх. Рятувальники охоче відповідали на запитання пенсіонерів, давали їм корисні поради та рекомендації.

На завершення тематичного заходу працівники Управління ДСНС в області вручили людям застережливі листівки. Такі зустрічі з рятувальниками є корисними та потрібними для літніх людей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька молодь ...

КОМЕНТАРІ