В Луцьку представники правоохоронних органів відповіли на запитання депутатів

В Луцьку представники правоохоронних органів відповіли на запитання депутатів

31.07.15 13:11 0 565
Щопівроку прокурор міста та начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області інформують депутатів про результати своєї роботи.

Першим перед обранцями громади про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території міста Луцька за I-ше півріччя 2015 року мав інформувати прокурор міста Луцька Андрій Кучер. Проте, депутати вирішили не заслуховувати доповідь, адже з матеріалами вони мали нагоду ознайомитись раніше, а перейшли одразу ж до запитань.

Їх озвучили депутати Богдан Шиба, Павло Данильчук, Анатолій Пархом'юк, Василь Гриб та Микола Дендіберін.

Також обранці громади вирішили не заслуховувати доповідь начальника Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Ігоря Муковоза про стан боротьби із злочинністю та охорони громадського порядку у місті Луцьку за I-ше півріччя 2015 року, а перейти до запитань.

Депутати Аскольд Пекарський, Роман Романюк, Василь Гриб, Сергій Сівак, Григорій Пустовіт, Анатолій Бірюков цікавились у головного міліціонера міста питанням дотримання законодавства про заборону розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях, дотримання заборони про використання феєрверків на території Луцька, роботу зі зверненнями громадян, збільшення кількості злочинів проти майна громадян тощо.

На окремі питання Ігор Муковоз пообіцяв депутатам надати пізніше більш детальніші відповіді.

Зрештою, обранці громади взяли інформації до відома.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Житомирщина: будьте ...

КОМЕНТАРІ