У Волинській області спортивне свято вогнеборців. День другий

У Волинській області спортивне свято вогнеборців. День другий

31.07.15 14:32 0 521
30 липня на базі спорткомплексу управління ДСНС України у Волинській області продовжуються щорічні змагання за Кубок України з пожежно-прикладного спорту. Загалом, демонстрували свою майстерність більше 167 рятувальників – кращі представники гарнізонів, у яких вони працюють.

Привітати учасників 19 команд прийшли поважні гості, серед яких представники духовенства, органів влади, ветерани та пенсіонери пожежної охорони.

«Успіх у кожній рятувальній операції залежить від фізичної підготовки бійців ДСНС, – наголосив начальник управління ДСНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук у вступному слові. – Саме такі риси виховує пожежно-прикладний спорт. І наше завдання виховати та загартувати рятувальника – людини, готової повсякчас прийти на допомогу. Дані змагання сприяють підвищенню рівня боєздатності підрозділів та забезпечують готовність служби «101» до виконання нелегких завдань із ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій. Адже кожен з етапів змагань містить елементи бойової роботи на пожежах».

Свої навички вогнеборці показали у підйомі штурмовою та висувною драбиною, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, пожежній естафеті.

Яскраве, емоційно насичене дійство не залишило байдужими численних глядачів та вболівальників, серед яких було немало школярів і дошкільнят. Вочевидь, саме підростаюче покоління, яке через десяток років поповнить лави ДСНС, гідно продовжить не лише професійні традиції, але й спортивні.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ