У Луцькій міській раді створили департамент муніципальної поліції

У Луцькій міській раді створили департамент муніципальної поліції

31.07.15 13:33 0 490
Під час другого пленарного засідання 76-ї сесії міської ради депутати підтримали проект рішення “Про департамент муніципальної поліції Луцької міської ради та внесення змін до рішення міської ради від 30.12.2010 № 3/6 “Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів”.

Нагадаємо, що нині відділ муніципальної дружини складається з 12 посад. Департамент муніципальної поліції матиме у своєму складі 25 штатних одиниць. У його структурі буде два відділи та один сектор, зокрема, відділ протидії стихійній торгівлі, відділ контролю за благоустроєм та санітарним станом міста, сектор демонтажів.

Також в ході сьогоднішнього засідання обранці надали згоду на прийняття у міську комунальну власність гуртожитку на бульварі Дружби Народів, 4, поповнення статутного фонду Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства “Луцькспецкомунтранс”, передачу на балансоутримання елементів благоустрою, внесення змін до статуту комунального підприємства “Луцьке підприємство електротранспорту”, обговорили питання врегулювання окремих питань батьківської фінансової допомоги в діяльності закладів освіти м.Луцька.

Загалом, під час двох пленарних засідань обранці розглянули більше 160 питань та завершили роботу 76-ї сесії міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ