У Луцьку відбулося урочисте відкриття змагань за Кубок України з пожежно-прикладного спорту

У Луцьку відбулося урочисте відкриття змагань за Кубок України з пожежно-прикладного спорту

31.07.15 13:54 0 584
У Луцьку на спортивному комплексі управління ДСНС України у Волинській області відбулося урочисте відкриття змагань за Кубок України з пожежно-прикладного спорту, які вчора стартували у нашому місті.

У ньому взяли участь міський голова Микола Романюк, заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, начальник управління ДСНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, головний суддя змагань Олександр Тарасов.

Світлана Мишковець передала вітання учасникам змагань від голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, зазначивши, що незалежно від того, хто які результати покаже, учасники цих змагань мають нагоду показати свою готовність, при потребі, зробити усе можливе, щоб не трапилося катастроф. Вона побажала професійних перемог, мирного неба та запросила частіше приїжджати на Волинь, на наші неповторні Шацькі озера.

Микола Романюк запропонував змагання за Кубок України з пожежно-прикладного спорту щорічно проводити у місті Луцьку і передбачити на це фінансування. “ ми раді, що вас приймаємо, ми раді вашим успіхам. І незалежно від того, хто які посяде місця, які отримає нагороди, хай перемагає дружба. Ми горді, впевнені та спокійні, бо знаємо, що ваша служба надійна, вона цілодобово може прийти на допомогу. Дякую вам за вашу працю, вашу жертовність, ваше прагнення професійно рости. Хай береже вас Бог. Слава вам і слава Україні”, -­ сказав Микола Романюк.

Світлана Мишковець та Микола Романюк вручили кращим спортсменам посвідчення Майстра спорту України з пожежно-прикладного спорту. На нові здобутки та досягнення учасників змагань благословив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Після урочистого відкриття відбулися фінальні забіги в підніманні по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху. Перемогу у них розділили лучанин Юрій Сафатюк та киянин Василь Нечко. Третє місце посів Євген Бельченко з Одеси.

також відбуваються змагання з подолання 100-метрової смуги з перешкодами, естафета 4 х 100 мертів. Завтра буде бойове розгортання та нагородження переможців.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області в ...

КОМЕНТАРІ