Микола Романюк висловив вдячність усім за гарну підготовку до візиту Прем'єр-міністра України

Микола Романюк висловив вдячність усім за гарну підготовку до візиту Прем'єр-міністра України

31.07.15 14:38 0 583
Під час шньої оперативної наради міський голова Микола Романюк подякував усім службам, причетним до організації візиту у Луцьк Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, міністра юстиції України Павла Петренка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

За його словами, Глава Уряду та керівники міністерств залишилися задоволеними результатами поїздки. Він наголосив, що Павло Петренко мав більше часу ознайомитися з роботою луцького ЦНАПу, ніж Арсеній Яценюк, і був приємно вражений рівнем надання адміністративних послуг.

Крім того, Микола Романюк повідомив, що Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку стане пілотним для впровадження реформованих реєстраційних послуг.

За результатами поїздки до Луцька на засіданні Кабінету Міністрів України уже прийнято низку важливих рішень. Це стосується забезпечення інсуліном хворих громадян, сприяння у виділенні землі для учасників АТО біля Рокинь, що перебуває на балансі одного з підприємств тощо.

Важливим моментом візиту, за словами міського голови, стала презентація нової патрульної поліції у Луцьку, набір кандидатів до якої відбудеться уже на наступному тижні й розпочне роботу у листопаді цього року. За його словами, Арсен Аваков пообіцяв всіляко сприяти її створенню та роботі у нашому місті. Микола Романюк переконаний, що нова патрульна поліція підвищить безпеку громадян.

Повідомив Микола Романюк й про відкриття наступного тижня сміттєсортувального виробництва та нової черги полігону твердих побутових відходів у селі Брище. За його словами, це буде сучасне виробництво. Крім того, у місті розпочнуть впроваджувати роздільне збирання сміття.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ