Тернопільська область: Начальник Управління Віктор Маслей відвідав з робочим візитом місцеву пожежну команду села Золотники,Теребовлянського району.

Тернопільська область: Начальник Управління Віктор Маслей відвідав з робочим візитом місцеву пожежну команду села Золотники,Теребовлянського району.

31.07.15 14:19 0 584
Як свідчить статистика, більше половини пожеж виникають у сільській місцевості. Особливої гостроти проблема захисту від вогню набуває у віддалених населених пунктах області. Адже не завжди професійні вогнеборці можуть встигнути зупинити поширення стихії, долаючи відстань у понад 30, а то й більше кілометрів до місця події. За таких умов надзвичайно важливим є функціонування місцевих пожежних команд.

Щороку третину пожеж, які виникають у сільській місцевості, ліквідують саме підрозділи місцевої пожежної охорони, при цьому вони обслуговують населені пункти, розташовані у найвіддаленіших від райцентрів місцях.

Так 29 липня начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей, перебуваючи з робочим візитом у Теребовлянському районі, зустрівся з особовим складом місцевої пожежної команди села Золотники. Головний рятувальник Тернопільщини поспілкувався з пожежними, ознайомився з умовами несення служби та висловив подяку за сумлінне виконання покладених на них завдань. А також привітав з шістдесятилітнім ювілеєм незмінного керівника місцевої пожежної команди села Золотники Барського Ярослава Антоновича.

Хочеться відмітити, що ювіляр віддав службі в пожежній охороні більше 20 років. За цей час неодноразово брав участь у ліквідації різного роду надзвичайних подій. Незважаючи на свій солідний вік він і готовий в будь – який момент професійно та жертовно виконувати обов’язки та допомагати людям.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у новому ...
Наступна новина: Протягом піротехніки ...

КОМЕНТАРІ