У Тернополі облаштовують новий «Парк здоров’я»

У Тернополі облаштовують новий «Парк здоров’я»

31.07.15 16:53 0 564
30 липня міський голова Сергій Надал оглянув стан проведення ремонтних робіт у новому «Парку здоров’я», який уже до Дня міста з’явиться на масиві «Дружба». Це буде перший із часів Незалежності новий парк, який облаштують у Тернополі. Пpи вхoдi дo ньoгo уже cпopyдили дepeв’янy apкy, пpaцiвники пiдpяднoї opгaнiзaцiї пpoдoвжyють poбoти iз oблaштyвaння дopiжoк y пapкy фiгypними eлeмeнтaми мoщeння тa звiльняють пpилeглi тepитopiї вiд самосівів. Тут передбачено встановити спортивний, дитячий, оглядовий майданчики та лавки для відпочинку.

«Переконаний, що жителі кожного масиву повинні мати відпочинкову зону неподалік власних будинків. В попередні роки ми облаштовували центральні парки та бульвар на Східному масиві, цього ж року ремонтуємо бульвари Вишневецького та Куліша на Алясці, а також створюємо новий парк на масиві Дружба, - розповідає Сергій Надал. - Наразі у новому парку триває облаштування пішохідних ділянок, а незабаром буде встановлено дитячий та спортивний майданчики».

Оскільки парк буде мати територію майже 9 га, то цього року у ньому виконають лише першочергові роботи. У наступні роки роботи із його облаштування будуть тривати, також там з’явиться зона для барбекю.

Офіційне відкриття парку заплановане до Дня міста.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Глава Microsoft заявив,що ...
Наступна новина: Павло Розенко відзначив ...

КОМЕНТАРІ