Сергій Надал вручив нагороди переможцям турніру з міні-футболу серед ветеранів-аматорів Тернопілля

Сергій Надал вручив нагороди переможцям турніру з міні-футболу серед ветеранів-аматорів Тернопілля

31.07.15 15:41 0 535
У парку ім. Т.Шевченка на майданчику зі штучним покриттям обласної організації ФСТ «Динамо» відбувся турнір із міні-футболу за кубок ветеранів-аматорів Тернопілля, кому за 40. Участь у змаганнях взяли вісім команд, серед яких «Товтри», «Фонд», «Старі друзі», «Ветерани», «Динамо» та інші.

Переможців - учасників клубу «Динамо» кубком, медалями та грамотами нагородив міський голова Сергій Надал. Призи кращих голкіпера, захисника, нападника, гравця турніру і капітана дісталися Петрові Процюку, Олегові Бендесюку, Олегові Ющенку, Іванові Сухацькому і Сергієві Лісовому.

«Тернопіль завжди підтримував і надалі буде підтримувати проведення футбольних змагань у місті. Зокрема, ми зацікавлені у продовженнях турнірів із міні-футболу серед ветеранів, як і проведення чемпіонату серед команд української діаспори, який відбувається традиційно у червні», - зазначив очільник міста.

У планах організаторів - президента футзального клубу «Баку Юнайтед Лондон» Олександра Салія та головного судді змагань Богдана Антоніва зробити міні-турнір серед ветеранів-аматорів у Тернополі щорічним із перехідним кубком.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лучани значно менше ...

КОМЕНТАРІ