Представники Поморського воєводства Республіки Польща відвідали Тернопільщину

Представники Поморського воєводства Республіки Польща відвідали Тернопільщину

31.07.15 15:11 0 474
На запрошення Тернопільського обласного відділення Міжнародного Центру впровадження програм ЮНЕСКО 30 липня Тернопільщину відвідали представники Республіки Польща - радник маршалка воєводства Поморського Республіки Польща, керівник делегації Ян Козловський; радник бурмістра м. Гнєв Республіки Польща Вінсент Мацієвський.

У рамках візиту представники Польщі побували у Збаразькому замку та зустрілися з головою обласної державної адміністрації Степаном Барною. Під час зустрічі обговорили актуальні питання співробітництва, надання гуманітарної допомоги Тернопільській області.

Степан Барна подякував представникам Республіки Польща за підтримку у нелегкий час.

«Поморське воєводство Республіки Польща - це перше воєводство, яке зголосилося співпрацювати з нами у рамках гуманітарних проектів. Зокрема, це стосується оздоровлення дітей учасників АТО та переселенців, - зазначив Степан Барна. – Польща є нашим торговим парнером та лідером із залучення інвестицій в економіку нашої області. Сподіваємося, що нам вдасться налагодити ефективну співпрацю і надалі».

Як повідомив радник маршалка воєводства Поморського Республіки Польща, керівник делегації Ян Козловський, ціллю візиту в Україну була передача пожежного автомобіля у м. Дубно. Також представники делегації вирішили скористатися запрошенням відвідати Тернопілля.

«Маю надію, що шінй візит допоможе налагодити подальшу співпрацю», - зауважив Ян Козловський.

Особливу увагу під час зустрічі акцентували на програмах освітніх обмінів та залученню інвестицій у сферу енергозбереження.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Реалии внедрения 4G в ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ