На Тернопіллі РВ Фонду держмайна пропонує оцінити 3 об’єкти

На Тернопіллі РВ Фонду держмайна пропонує оцінити 3 об’єкти

31.07.15 14:09 0 551
До 06 серпня 2015 року включно можна подати заяви на участь в конкурсі з відбору суб'єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки 3-х об'єктів у Тернополі та Борщові:

– приміщення громадського харчування (буфет “Світлана”) площею 97,1 кв. м на другому поверсі головного корпусу, що перебуває на балансі Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка (вул. М. Кривоноса,2, м. Тернопіль);

– частина нежитлового приміщення площею 6,0 кв. м другого поверху головного навчального корпусу, що перебуває на балансі Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка (вул. М. Кривоноса, 2, м. Тернопіль);

– нежитлове приміщення площею 44,2 кв. м, що перебуває на балансі Державного навчального закладу “Борщівський професійний ліцей” (вул. Шухевича, 14, м. Борщів, Тернопільська обл.).

Мета проведення незалежної оцінки об'єктів – визначення ринкової вартості майна для подальшого розрахунку орендної плати.

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 13 серпня 2015 року о 10 годині. Конкурсна документація приймається за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604. Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 30 (879) за 29 липня 2015 року.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Павленко: ...
Наступна новина: На Тернопільщині до ...

КОМЕНТАРІ