На Хмельниччині відбулись заняття з спеціальної фізичної підготовки

На Хмельниччині відбулись заняття з спеціальної фізичної підготовки

01.08.15 08:45 0 592
31 липня на базі 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький відбулись заняття з спеціальної фізичної підготовки.

Під час занять працівники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області в апаратах захисту органів дихання та зору здійснювали розвідку з пошуком потерпілого та ліквідовували умовну пожежу в сильно задимленому підвальному приміщенні. Також, рятувальники тренувалися евакуйовувати з верхніх поверхів матеріальні цінності з навантаженням 30 кг для кожного газодимозахисника. Особовий склад удосконалив практичні навички роботи із застосуванням газодимозахисної служби, що необхідні під час гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру.

Подібні заняття та навчання необхідні рятувальникам. Адже щодня вони працюють у екстремальних умовах, пов’язаних із високими температурами та ризиком для здоров’я і життя. Для рятувальників – це невід’ємна складова служби, покликаної приходити на допомогу в хвилину біди.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Епідемічна ...
Наступна новина: рятувальники відпрацювали ...

КОМЕНТАРІ