У Львові кожен зможе стати учасником фотовиставки просто неба. Афіша

У Львові кожен зможе стати учасником фотовиставки просто неба. Афіша

01.08.15 08:36 0 568
На початку останнього літнього місяця Львів ще продовжує святкування 150-річчя митрополита Андрея Шептицького. Усім власникам велосипедів пропонують з користю для здоров'я віддати шану владиці, взявши участь у пробігу. Для тих, кому більше подобається відпочинок, переглядаючи хороший фільм пропонують різні кінопокази у Стрийському парку і кіноцентрі. Крім того, кожен охочий може стати учасником фотовиставки. Фото: Роман Балук/ZIK

Про це і багато іншого розкаже афіша.

У суботу о 21:30 у Стрийському парку біля озера відбудеться показ документального фільму Лукаса Брюнеля «Точка зору». Це історія про аллейкет — неформальні велосипедні перегони, які організовують велокур’єри по всьому світу. Крізь об’єктиви камер, прикріплених до його шолому, Лукас Брюнель показує світ цих шалених і небезпечних перегонів.

У неділю відбудеться велопробіг для вшанування 150-річчя з дня народження митрополита Андрея Шептицького. В рамках велопробігу передбачається відвідування с. Прилбичі, де народився Митрополит Андрей, і де знаходилось родинне помістя графів Шептицьких і народився майбутній митрополит УГКЦ. Збір велосипедистів відбудеться о 9:30 біля церкви св. Андрія (площа Соборна). Зареєструватися на подію можна на сторінці «Дорога митрополита Шептицького» у Facebook. Зранку, о 7:30, для велосипедистів також буде літургія у церкві св. Андрія.

Маршрут велопробігу: церква св. Андрія – проспект Свободи – вулиця Замарстинівська – Брюховичі – Страдч – с. Івано-Франкове – с. Прилбичі. Повернення до Львова планується за таким же маршрутом, тільки через Рясне, по вулиці Шевченка і до церкви св. Андрія. Орієнтовний час прибуття – до 17 години. З колоною вирушить також авто ДАІ і машина технічного супроводу – веломеханік, який зможе допомогти з велотранспортом у випадку необхідності.

Цього ж дня з 12:00 у Парку культури ім. Богдана Хмельницького благодійний handmade ярмарок. Кожен львів’янин матиме можливість придбати вироби ручної роботи львівських майстрів, навчитись робити класні речі своїми руками тим самим долучитись до порятунку життя. Мета ярмарку – зібрати кошти на лікування дівчинки Насті Крупик, яке проходить в Ізраїлі (діагноз – неходжкінська Т-клітинна лімфобластна лімфома).

2 серпня з 10:00 до 19:00 на вул. В. Винниченка у сквері "Гетьманські вали" відбудеться Виставка фотографій просто неба. Учасником виставки може стати кожен, хто принесе свої друковані фотографії.

«Розвішуємо разом на мотузки і закріплюємо прищепками. Протягом дня можна придбати будь-яку роботу за символічний добровільний внесок. Усі вилучені від продажу фотографій кошти буде спрямовано на благо чинність», - повідомили організатори.

У галереї «Щось цікаве» з 1 серпня можна оглянути виставку Надії Сіверс «Кіт і літо».

У неділю о 20:00 у Львівському кіноцентрі показуватимуть найкращі німі американські комедії.

Об 11.00 вегетаріанське арт-кафе GREEN запрошує дізнатися 10 цікавих ідей оформлення сніданків для натхнення і розвинення фантазії. У програмі: цікаві історії про наші зубки та поради щодо екодогляду за ними від ведучої – «зубної феї» - Марини Петухової, спільне приготування та дегустація страв.

Майже всі ТЕАТРИ Львова уже пішли на канікули, однак театр «І люди, і ляльки» у суботу о 12.00 ще потішить маленьких глядачів спектаклем «Тото? Відважний». Також у неділю він запрошує на виставу «Чарівна лампа Аладдіна», що відбудеться о 12.00 та 14.00. МУЛЬТИКИ

Посіпаки. Посіпаки живуть на планеті на кілька мільйонів років довше, ніж ми. У них одна нав’язлива ідея – служити найгидкішій особистості. Динозаври, фараони, Дракула, Наполеон – всі вони виявилися недовговічні. І тоді міньйон поїхали в Нью-Йорк. Їх чекають гроші, влада, фатальна суперзлодійка Скарлет Оверкілл і, звичайно ж, дуже смачна «банана»! у будь-якому випадку, так їм здається.

Пінгвінчик Пороро Великі перегони. У глухому селі живе пінгвінчик Пороро, який мріє вирости і стати справжнім гонщиком. Одного разу в їхніх краях здійснює вимушену посадку вантажний літак з черепахами, що перевозять сани для зимових перегонів. Помилково вирішивши, що черепахи і є ті самі гонщики, пінгвінчик вмовляє їх дати йому кілька уроків майстерності, а потім вирушає на змагання. Але прибувши на місце, він розуміє, що виграти буде не так просто, адже в суперниках у нього багаторазовий чемпіон з перегонів Білий Тигр і нечисті на лапу ведмеді, які вічно чинять різні підступи суперникам. НОВИНКИ

«Місія неможлива: Нація ізгоїв» (бойовик, трилер, пригоди). Коли ОМН розпускають, і Ітан Хант залишається не при справах, його команда несподівано стикається з розгалуженою міжнародною мережею високопрофесійних спецагентів - Синдикатом. Це «плем'я ізгоїв» одержиме ідеєю встановлення нового світового порядку і планує серію руйнівних терактів. Ітан і компанія об'єднуються з дискредитованим британським агентом Ілсой Фаустом і приступають до своєї самої нездійсненним місії, розуміючи, що кожен з них може виявитися на стороні Синдикату.

«Self/less. Ціна безсмертя» (фантастика, трилер, детектив). У майбутньому стає можливим перемогти смерть за допомогою імплантації своєї свідомості в молоде тіло, створене методом генної інженерії. Операція ця дорога і проводиться підпільно, а тому доступна лише обмеженому колу осіб. Вмираючий літній бізнесмен наважився на це і отримує можливість прожити ще одне життя. Однак коли йому відкривається таємниця походження нового тіла, за ним починає полювання секретна організація, яка не зупиниться ні перед чим, щоб захистити свої інтереси.

«Як кохатися по-англійськи» (мелодрама, комедія). Сюжет фільму обертається навколо професора Кембриджського університету, котрий обрав своїм девізом вислів уайльдовского лорда Генрі з «Портрета Доріана Грея»: «Єдиний спосіб позбутися спокуси - поступитися їй». Але одного разу в житті героя з'являється молода жінка, заради якої він вирішує переглянути особисті пріоритети і придушити гедоністичні нахили. І все б добре, от тільки зведена сестра нової коханої професора чекає від нього дитину.

«Антураж» (комедія). Вінсу Чейзу потрібний новий виклик в житті, і він його знаходить в Голлівуді. Кіноакторові допомагають його давні друзі - Ерік, Джоні і Терл, до яких приєднується і Арі Голд, який залишив службу в правоохоронних органах. Їхні амбіції - як ніколи високі, їх дружба - загартована часом і колишніми колотнечами. П'ятірку друзів очікують випробування і сюрпризи, які в черговий раз перевірять їх на міцність і гнучкість в умовах непростих ситуацій.

«Шульга» (драма, спорт, бойовик, трилер). У боксера Біллі Хоупа все було прекрасно: звання чемпіона, красуня-дружина і улюблена дочка. Але фортуна відвертається від нього: під час трагічних обставин гине кохана дружина, дискваліфікація на рингу, нульові доходи, суд позбавляє його батьківських прав... Хоуп повинен відстояти звання чемпіона і повернути дочку. Чи є у нього шанси на перемогу? Все вирішить його знаменитий хук лівою.

«Пікселі» (фантастика, комедія). Прибульці з космосу помилково трактують тематику космічних комп’ютерних ігор як оголошення їм війни і атакують Землю, використовуючи відеоігри 80-х в якості моделей для різноманітних стратегій вторгнення. Президент країни звертається за допомогою до друга дитинства, чемпіона тих років по грі в автомати Сема Бреннера. Той збирає команду гравців, фахівців з аркад, щоб спільно здолати прибульців і врятувати планету.

«Людина-мураха» (фантастика, бойовик). Озброївшись дивовижною здатністю зменшуватися в розмірі, але володіти при цьому великою силою, шахрай Скотт Ленг повинен стати героєм і допомогти своєму наставнику, доктору Хенку Піму, зберегти в таємниці існування костюму Людини-мурашки від загроз нового покоління.

«Цей незручний момент» (комедія). Двоє нерозлучних друзів зі своїми дочками проводять відпустку на Рив’єрі, де на сонячних пляжах 42-річному батькові сімейства не встояти перед чарами спокусливої 18-річної красуні. Він закохується по вуха. Все б нічого, та тільки чарівна дівчина є дочкою кращого друга – суворого батька, що погрожує пристрелити кожного, хто підійде ближче, ніж на крок, до коханої доці.

«Термінатор: Генезис» (фантастика, бойовик, трилер, пригоди). Коли Джон Коннор, лідер опору, посилає сержанта Кайла Різа назад в 1984 рік, щоб захистити Сару Коннор і врятувати майбутнє, несподіваний поворот подій створює розлом в часі. Сержант Різ виявляється в новій, незнайомій версії минулого, де він зустрічає несподіваних союзників, в тому числі Термінатора, нових небезпечних ворогів, і нову місію: змінити майбутнє...

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: заступник ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ