Закарпаття: на Тячівщині створена ще одна Прийомна сім’я,в яку влаштовано троє дітей

Закарпаття: на Тячівщині створена ще одна Прийомна сім’я,в яку влаштовано троє дітей

01.08.15 08:54 0 578
27 липня 2015 року за розпорядженням голови Тячівської РДА створена Прийомна сім'я родиною Агоштин, в яку за сприянням служби у справах дітей влаштовано троє дітей, позбавлених батьківського піклування: Василя 7 років, Івана 6 років та Діану 4 років.

Діти перебували на профілактичному обліку служби у справах дітей, з батьками неодноразово проводились профілактичні бесіди по виконанню ними батьківських обов'язків, але це не дало жодного результату. За невиконання своїх батьківських обов'язків, за порушення прав та інтересів дітей, рішенням Тячівського райсуду батьків було позбавлено батьківських прав відносно дітей.

Родина Агоштин виховує троє власних дітей, а також виявили бажання взяти в сім'ю на виховання та спільне проживання ще троє діток, з якими вони познайомились та встановили контакт.

Читайте також:

У Нижньому Селищі будується соціальний хостел

Дана сім'я проживає у власному двохповерховому будинку. Матеріальні умови відповідають вимогам чинного законодавства, створені належні умови для проживання та розвитку дітей. Але головне, що родина Агоштин не залишилась осторонь долі цих дітей, виявила любов та турботу, взяла на себе відповідальність по вихованню діток та взяла їх в сімейне оточення.

Якщо Вам не байдужа доля дітей-сиріт, їх подальше виховання та перебування звертайтесь до служби у справах дітей Тячівської РДА, каб.404. 409, 405, тел. 33098.

Заступник начальника служби В. Сасин

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ