В Житомирській області під час пожежі у літній кухні загинув чоловік-інвалід

В Житомирській області під час пожежі у літній кухні загинув чоловік-інвалід

01.08.15 09:55 0 568
30 липня о 19:15 на пункт зв’язку 22-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Володарськ-Волинський надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній літній кухні, що знаходиться в с.Ісаківка.

Першими за викликом прибули вогнеборці наближче розташованої до села місцевої пожежної охорони із смт Нова Борова. На той момент, окрім літньої кухні, полум’я вже охопило господарчу будівлю та покрівлю житлового будинку. В допомогу їм був відправлений підрозділ рятувальників 28-го професійного пожежного поста смт Іршанськ. Вже о 20:00 пожежу вдалось локалізувати, а о 21:35 – ліквідувати.

Під час розбирання обгорілих конструкцій літньої кухні на підлозі коло ліжка вогнеборці виявили обгоріле тіло чоловіка без ознак життя. Ним виявився 66-річний власник будинку. Як з’ясувалось, загиблий проживав разом з дружиною. Чоловік мав інвалідність і не міг самостійно пересуватися. На момент займання вдома жінки не було. Вона пішла до доньки у сусіднє село. А на час, доки їй довелося відлучитися у справах, вона відвезла чоловіка відпочивати у літню кухню.

Припускають, що пожежа сталася внаслідок необережного поводження з вогнем. Однак остаточна причина наразі встановлюється фахівцями.

З початку року рятувальниками області ліквідовано понад 2 тисячі пожеж, під час яких загинула 61 особа. На пожежах вдалося врятувати життя 29 потерпілим. Рятувальники закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті. Тільки за останню добу через людську необачність в області спалахнуло 6 пожеж.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відкрили ...
Наступна новина: Бюджетні заклади Закарпаття ...

КОМЕНТАРІ