Вінниця зустрічає велосипедистів-учасників АТО,які беруть участь у Всеукраїнському благодійному марафоні «Захід-Схід» (+фото)

Вінниця зустрічає велосипедистів-учасників АТО,які беруть участь у Всеукраїнському благодійному марафоні «Захід-Схід» (+фото)

01.08.15 09:48 0 604
Урочиста зустріч велосипедистів-учасників АТО, які проїдуть через усю Україну у рамках благодійного марафону «Захід-Схід», відбулась у м. Вінниця на Майдані Небесної Сотні.

Учасники антитерористичної операції та представники громадськості зібрались на центральній площі міста, аби зустріти героїв АТО, які після демобілізації об'єднались з благодійною метою – допомагати сім'ям загиблих та поранених бійців. Велопробіг стартував 16 липня. За цей час його учасники проїхали Закарпатську, Івано-Франківську, Тернопільську та Хмельницьку області України. Загалом велопробіг триватиме 40 днів, велосипедисти подолають понад 2000 км, зупинившись на своєму шляху більш як у 30 містах України, серед них і Вінниця.

До участі у проекті запрошуються учасники АТО та люди з обмеженими можливостями, їм організатори пропонують долучатись до певних проміжків велопробігу або долати спільно весь шлях. Інвалідів забезпечують спеціальними триколісними транспортними засобами, які безперешкодно й комфортно дозволять брати участь у марафоні.

Головна мета проекту, за словами його організаторів - показати єдність та одностайність України від Заходу до Сходу, залучати до взаємодії ветеранів АТО та на власному прикладі продемонструвати, що кожен може допомогти у біді пораненому чи сім'ї загиблого учасника АТО.

Упродовж маршруту організовуються зустрічі із патріотичною молоддю, учасниками АТО, активістами, громадськими діячами.

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ