Вінничина: заступник Міністра Мінекономрозвитку Юлія Клименко ознайомилась із особливостями виробництва та асортиментом продукції заводу «Вінтар» (+фото)

Вінничина: заступник Міністра Мінекономрозвитку Юлія Клименко ознайомилась із особливостями виробництва та асортиментом продукції заводу «Вінтар» (+фото)

01.08.15 08:30 0 721
В рамках робочого візиту на Вінниччину, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Клименко відвідала ТОВ ВЗПВ «Вінтар». Супроводжували високопосадовця заступник директора Департаменту розвитку бізнес-клімату Мінекономрозвитку України Леонід Буравльов та директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Олександр Якубик.

Юлія Клименко оглянула потужності заводу, поспілкувалась із керівництвом і робітниками та взяла участь у дегустації продукції торгової марки «Даринка».

«Виробництво дуже гарне,- підсумувала Юлія Клименко,- продукція смачна. Справді добре, що в Україні виробляється місцевий продукт і тим самим відбувається імпортозаміщення. Насправді, багато років не розвивалось внутрішнє виробництво, але саме воно створює не лише додаткову вартість, але й нові робочі місця. Тому ми всіляко будемо підтримувати внутрішнє виробництво і надаватимемо допомогу у запровадженні на подібних підприємствах заходів з енергоефективності та втіленню донорських програм для розвитку малого і середнього бізнесу».

підприємство ТОВ ВЗПВ «Вінтар» є одним з найпотужніших виробників рибних консервів в Україні ( щоденно виробляється 200 тисяч консервних банок). Крім виготовлення рибоконсервної продукції, на підприємстві також здійснюється виробництво жерстяних кришок і банок, оцту, халви соняшникової.

Обсяг реалізованої продукції за січень-травень 2015 року становить 64,6 млн.грн.

Експорт продукції підприємство здійснює в держави СНД – Казахстан, Грузію, Вірменію, Азербайджан, Туркменію, Узбекистан, Таджикістан, Росію, Молдову і займає понад 70% в структурі збуту продукції підприємства.

В Україні продукція ТМ «Даринка» представлена в мережах: «Сільпо», «Фуршет», «Аргон», «Українські Товари» , «Еко Маркет», «Велика Кишеня», «Варус», «Таврія В».





































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ