Представники бюджетних організацій та установ Вінниччини ознайомились з принципами роботи системи електронних державних закупівель (+фото)

Представники бюджетних організацій та установ Вінниччини ознайомились з принципами роботи системи електронних державних закупівель (+фото)

01.08.15 12:25 0 646
В обласній державній адміністрації 30 липня відбулась ознайомча зустріч з питань електронних державних закупівель за участі менеджера проектів реформи державних закупівель Національної ради реформ Кристини Гуцалової.

Вона ознайомила представників бюджетних установ та організацій – потенційних учасників торгів із особливостями пілотного проекту PROZORRO.

«PROZORRO – система, створена з ініціативи громадських організацій, комерційних майданчиків, державних органів та підприємців. Наша мета – прозоре і ефективне витрачання державних коштів, а також запобігання корупції завдяки громадському контролю та розширенню кола постачальників»,- прокоментувала Кристина Гуцалова.

Координатор проекту наголосила на його перевагах, зокрема:

- відкритий код, завжди доступний для аудиту і контролю;

- обов'язковий аукціон для ефективного зниження ціни;

- прозора статистика торгів і простота оскарження;

- конкуренція серед майданчиків для підвищення сервісу проведення закупівель.

Кристина Гуцалова вислухала пропозиції від користувачів, які вже здійснювали закупівлі через систему PROZORRO та відповіла на запитання учасників зустрічі.

Ознайомитись детально із системою електронних державних закупівель можна на порталі : http://prozorro.org/



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: ДТП на Волині: школяр ...

КОМЕНТАРІ