Андрій Гижко: Ми зацікавлені у співпраці з роботодавцями в питанні вирішення проблем зайнятості вінничан (+фото)

Андрій Гижко: Ми зацікавлені у співпраці з роботодавцями в питанні вирішення проблем зайнятості вінничан (+фото)

01.08.15 10:41 0 553
Перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко відвідав вінницькі підприємства «Маяк» і «Аргон» у рамках проведення дня відкритих дверей для потенційних працівників. Заходи відбулись у рамках дводенної всеукраїнської наради Державної служби зайнятості. Тема - «Підсумки діяльності за січень-червень поточного року та впровадження нових форм і методів роботи з населенням та роботодавцями».

Завод «Маяк» не дарма став місцем проведення днів відкритих дверей за участі директорів регіональних центрів зайнятості з усієї України. Нині підприємство потребує робочої сили, тут відкрито майже 50 вакансій.

У виставковій залі працівникам державної служби зайнятості презентували продукцію заводу. Якщо раніше підприємство працювало на оборонний комплекс, то нині випускає електроприлади та установки.

В цілому, на Вінниччині, попри непросту ситуацію в державі, спостерігаються позитивні тенденції в економіці, зауважив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко.

«Завдяки умовам, які стоврені в області для бізнесу, ми за перше півріччя маємо приріст як в промисловості, так і в сільському господарстві. Це дозволяє з оптимізмом дивитися на перспективи створення нових робочих місць. Ми супроводжуємо декілька потужних інвестиційних проектів, результат від реалізації яких дасть значний економічний ефект», - зазначив Андрій Гижко.

Для працівників служби зайнятості подібні заходи важливі, адже таким чином вони здійснюють головну свою функцію — знайомлять безробітного із роботодавцем. Особливо, коли такі зустрічі завершуються працевлаштуванням шукачів.

Ще одне підприємство, яке відвідали працівники служби зайнятості- науково-виробниче товариство «Аргон». До його складу входять 15 великих магазинів. В одному із таких, у мікрорайоні «Вишенька» делегати ознайомились з усім спектром послуг. Це - цехи кулінарні, кондитерські, власна пекарня магазину.

Дане підприємство є одним із найбільших замовників робітників у Лівобережному центрі зайнятості м. Вінниці.

Подібні практичні тристоронні семінари за участі працівників центрів зайнятості, кандидатів на вакантні місця та роботодавців дають можливість визначитись, які вимоги у керівників компаній та потреби найманих працівників.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські депутати ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ