Рівненська область: на території навчального полігону ГУ ДСНС відбулися «Рівненські медичні Ралі 2015»

Рівненська область: на території навчального полігону ГУ ДСНС відбулися «Рівненські медичні Ралі 2015»

01.08.15 10:22 0 702
31 липня на території навчального полігону аварійно-рятувальної частини АРЗ СП Головного управління ДСНС, яка розташована у селищі Городище Рівненського району, відбувся II Обласний чемпіонат бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги «Рівненські медичні ралі-2015». 18 бригад швидкої допомоги з усіх районів Рівненщини показали усі свої навики під час спеціально підготовлених завдань.

Організатори заходу - Управління охорони здоров’я облдержадміністрації, обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Рада реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги підготували шість конкурсів, з яких деякі були наближені до бойових умов.

У двох конкурсах: «Небезпечний драйв» та «Підводне царство» приймали участь рятувальники ДСНС.

Під час першого етапу, рятувальники за допомогою спец обладнання деблоковували з автомобіля, який потрапив у ДТП потерпілих та передавали до рук медиків. Під час другого конкурсу працівники Держслужби з НС здійснювали порятунок умовного потопаючого та надавали домедичну допомогу потерпілому до приїзду карети швидкої медичної допомоги.

З метою підвищення кваліфікаційного рівня особового складу, за навчаннями спостерігали начальники пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС у Рівненській області.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Выбор кровати для спальни
Наступна новина: На Закарпатті за позовом ...

КОМЕНТАРІ