триває завершальний етап змагань за Кубок України з пожежно-прикладного спорту

триває завершальний етап змагань за Кубок України з пожежно-прикладного спорту

01.08.15 13:53 0 648
31 липня на спортивному комплексі управління ДСНС України у Волинській області триває завершальний етап змагань за Кубок України з пожежно-прикладного спорту – бойове розгортання.

Позаду – змагання за першість у трьох видах пожежно-прикладного спорту – підйомі штурмовою драбиною, подолання стометрової смуги з перешкодами та пожежній естафеті. Крім того, визначені й переможці двоборства. Найкращий результат продемонстрував волинянин Олександр Андрійчук (28,97), його колега по команда Вадим Лучинський посів друге місце з результатом 29,29, а Сергій Присяженко із Львівської області продемонстрував третій результат – 29,37.

На змаганнях не обійшлося й без сюрпризів. Так, у фінальному забізі у підйомі штурмовою драбиною в особистому заліку визначилися одразу два переможці – Юрій Сафатюк з Волині та одесит Євген Бельченко виконали вправу одночасно з результатом 13,71, а друге місце посів Василь Нечко з київської області. Відтак, золоті медалі переможців у згаданому виді змагань отримали одразу два спросмени – Юрій Сафатюк та Євген Бельченко

У підсумку попередній днів змагань третє загальнокомандне місце – за рятувальниками з Київської області, другий результат показали одесити, а лідирують поки що волиняни.

Господарі змагань, виконавши першу спробу на етапі бойового розгортання, показали найвищий результат – 27,96 секунд. Поки що цієї вершини досягнути ніхто не зміг. Другий результат за результатами першої спроби – у спортсменів Київської області (29,03 секунди), а третій – у спортсменів Черкащини (їх найкращий результат – 31,36 секунд).

Переможці змагань будуть визначені уже . Нагородження переможців заплановано 13:00 31 липня.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ