У Львові відкрили приміщення,де працюватиме спілка соціяльного захисту учасників війни та сімей загиблих

У Львові відкрили приміщення,де працюватиме спілка соціяльного захисту учасників війни та сімей загиблих

01.08.15 09:50 0 638
30 липня 2015 року у Львові на вулиці Грушевського, 16 відкрили приміщення, де збиратиметься спілка захисту учасників російсько-української війни та сімей загиблих. Відтепер військовослужбовці, які повертаються з фронту та потребують психологічної або ж юридичної допомоги, можуть звернутися до організації по потрібну інформацію.

"Ще 19 червня на сесії Львівської міськради "Свобода" проголосувала за надання в оренду приміщення для спілки захисту бійців АТО та сімей загиблих. Відтепер працівники організації можуть збиратися не в парку на лавочках, а в облаштованому приміщені", – розповів свободівець Андріян Гутник.

Як зазначив голова фракції "Свобода" у Львівській міськраді Любомир Мельничук: "Людина, яка повертається з фронту, має знати свої права та отримати пільги. Незважаючи на це, міські чиновники були не в захваті від ідеї та перешкоджали в отриманні кімнати для спілки захисту учасників війни"

Нагадаємо, уже кілька місяців у Львові триває протистояння між учасниками війни та міською владою. Незважаючи на українське законодавство, у якому передбачено першочергове надання земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, чиновники не захотіли дати землю військовослужбовцям. Натомість вирішили надати квартири у новобудові.

Учасники спілки обурені, адже фірма-забудовник майбутнього будинку ЛКП "Рембуд" за 22 роки збудувала лишень дві багатоповерхівки, тому, як вважають захисники держави та їхні родини, процес будівництва буде затягуватися.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ