Працівники ДАІ Рівненщини оперативно затримали осіб,які підозрюються у скоєнні злочину

Працівники ДАІ Рівненщини оперативно затримали осіб,які підозрюються у скоєнні злочину

01.08.15 09:03 0 584
31 липня, інспектори взводу ДПС ДАІ з обслуговування стаціонарного посту №2, що в місті Сарни, зупинили автомобіль «ВАЗ-21115», у салоні якого знаходились особи, що підозрюються у скоєнні грабежу.

Близько 9-ї години на телефон спецлінії 102 надійшло повідомлення від жительки Володимирецького району про те, що невідомі особи увірвалися у її будинок, нанесли чоловікові тяжкі тілесні ушкодження та заволоділи карабіном, жіночим золотим ланцюжком і грошима. Після чого зловмисники сіли в автомобіль і зникли у напрямку міста Сарни. Жінка запам'ятала марку та колір транспортного засобу, про що відразу повідомила правоохоронців.

Орієнтування на затримання автомобіля отримали всі працівники Державтоінспекції, які в той час несли службу у Вододимирецькому та прилеглих районах області.

Близько 10-ї години поблизу автозаправної станції «Журавлина» інспектори ДАІ помітили та зупинили автомобіль «ВАЗ-2115» зеленого кольору, який підпадав під орієнтування. У салоні легковика перебувало четверо молодих чоловіків, які під час розмови з правоохоронцями вели себе агресивно та використовували ненормативну лексику в бік працівників ДАІ.

На місце події інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Сарненського РВ УМВС.

Наразі правоохоронці з'ясовують причини і мотив скоєння даного злочину.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ