У Волинській області працівники Державтоінспекції виявляли скутеристів-порушників.

У Волинській області працівники Державтоінспекції виявляли скутеристів-порушників.

01.08.15 11:56 0 604
29 липня по вулиці Чапаєва співробітники Державтоінспекції зупинили мопед «Альфа» під керуванням 19-річного мешканця міста Ківерці. За кермом транспортного засобу молодик перебував у стані алкогольного сп'яніння. Крім того, у нього не було посвідчення водія. Правоохоронці склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння) та за ч. 2 ст. 126 (Керуваннятранспортним засобом без посвідчення водія) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ще один мешканець Ківерець, 17-річний юнак, керував мопедом «Хонда» без посвідчення водія. Працівники ВДАІ зупинили водія транспортного засобу на вулиці Чекалова. На правопорушника склали протокол за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортними засобами без посвідчення водія) КУпАП.

Нетверезого 43-річного водія мопеда «Альфа», жителя міста Ківерці, працівники міліції зупинили на вулиці Садовій. На нього склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП.

- Такі заходи ми проводимо з метою попередження та недопущення грубих порушень та аварій. Адже чимала кількість дорожньо-транспортних пригод в області трапляється саме з вини мотоциклістів. Часто за кермо двоколісних сідають неповнолітні. Крім того більшість скутеристів нехтують Правилами дорожнього руху, а ще керують транспортними засобами без захисних шоломів. Як наслідок - на дорогах виникає чимало критичних ситуацій, - розповів Андрій Бондарук, начальник УДАІ УМВС України у Волинській області.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ