Екс-главред «Вестей» Ігор Гужва заявив,що ховатися не буде і повертається до України

Екс-главред «Вестей» Ігор Гужва заявив,що ховатися не буде і повертається до України

02.08.15 11:37 0 550
Колишній керівник медіахолдингу «Вести Украина» Ігор Гужва, якого підозрюють в ухиленні від сплати податків на 18 мільйонів гривень, повертається до Києва.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Хочу повідомити чітко і ясно – десь по норах ховатися не буду. Навпаки, я перебуваю в постійному контакті зі слідчим щодо моєї справи і ми вже домовилися, що в суботу прямо з аеропорту я приїду до нього й отримаю горезвісну «підозру». Тобто я не ховаюся, я заздалегідь попереджаю слідство про свої переміщення. Крім того, нагадаю, що мене хочуть зробити підозрюваним за статтею 212, частина 3 КК України (ухилення від сплати податків), яку при «злочинній владі» гуманізували – тобто за цією статтею не передбачено утримання під вартою. Тільки заставу», – написав він.

Гужва повідомив, що має прилетіти о 16:00 до аеропорту «Бориспіль» і готовий прямо в аеропорту поспілкуватися з журналістами.

Як повідомлялося, Ігор Гужва продав свою частку у медіа-холдингу «Вести» екс-прес-секретарю Олександра Клименка Ользі Семченко.

Нагадаємо, Гужву підозрюють в ухиленні від сплати майже 18 млн грн податків. На підставі зібраних під час слідства доказів 1 липня Ігорю Гужві, як керівнику ТОВ «Вісті мас-медіа» (компанія – колишній засновник і видавець газети «Вести»), винесено повідомлення про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків). За цією статтею йому загрожує штраф від 15 тис. до 25 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років з конфіскацією майна.

Напередодні з’явилася інформація, що Ігоря Гужву оголосили в розшук.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: якщо не ...

КОМЕНТАРІ