Тернопільська "Свобода": "Жоден хабарник не може прикриватися партійним прапором"

Тернопільська "Свобода": "Жоден хабарник не може прикриватися партійним прапором"

02.08.15 11:20 0 781
31 липня 2015 року у ЗМІ з'явилася інформація з посиланням на прес-службу прокуратури Тернопільської області про те, що її працівники разом зі співробітниками обласного управління СБУ затримали на вчиненні корупційного правопорушення керівника одного з комунальних підприємств, який водночас є депутатом Тернопільської облради. У скоєнні правопорушення підозрюють керівника комунального підприємства "Архбудсервіс" Андрія Козака.

У зв'язку із підозрою в отриманні хабаря, Тернопільська обласна організація ВО "Свобода" вимагає від працівників правоохоронних органів об'єктивного розслідування, а у разі підтвердження факту правопорушення, забезпечення найжорсткішого покарання відповідно до чинного законодавства.

"Свобода" наголошує, що ніколи не покривала і не покриватиме хабарників, бандитів чи порушників закону. У разі підтвердження інформації про злочин Андрій Козак буде виключений із лав партії і позбавлений депутатського мандата. Ми переконані, що жоден порушник закону не може прикриватися партійним прапором, і "Свобода" перша, у разі виявлення і підтвердження інформації щодо корупційної складової у діяльності будь-якого її члена, вимагатиме для нього якнайжорсткішого покарання.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: Львівська область: ...

КОМЕНТАРІ