Вінниця зустріла велосипедистів-учасників АТО,які беруть участь у Всеукраїнському благодійному марафоні «Захід-Схід»

Вінниця зустріла велосипедистів-учасників АТО,які беруть участь у Всеукраїнському благодійному марафоні «Захід-Схід»

02.08.15 14:24 0 692
31 травня у Вінниці на Майдані Небесної Сотні відбулась урочиста зустріч та прес-конференція велосипедистів-учасників АТО, які проїдуть через усю Україну у рамках благодійного марафону «Захід-Схід».

Героїв АТО, які після демобілізації об’єднались з благодійною метою – допомагати сім’ям загиблих та поранених бійців, зустрічали учасники антитерористичної операції та представники громадськості обласного центру, працівники обласного Головного управління ДСНС, а також велика група журналістів.

Учасники велопробігу, які 16 липня стартували на Закарпатті, за цей час вже встигли проїхати також Івано-Франківську, Тернопільську та Хмельницьку області. За 40 днів велосипедисти мають подолати понад 2 тисячі кілометрів та відвідати більш ніж 30 міст та містечок України, серед яких і міста Вінниччини – Вінниця, Немирів та Гайсин.

За словами організаторів проекту, до участі у велопробігу запрошуються учасники АТО та люди з обмеженими можливостями. Їм організатори пропонують долучатись до певних проміжків велопробігу або долати спільно весь шлях. Інвалідів забезпечують спеціальними триколісними транспортними засобами, які безперешкодно й комфортно дозволять брати участь у марафоні.

Головна мета проекту - показати єдність та одностайність України від Заходу до Сходу, залучати до взаємодії ветеранів АТО та на власному прикладі продемонструвати, що кожен може допомогти у біді пораненому чи сім’ї загиблого учасника АТО.

Упродовж маршруту Вінниччиною заплановані зустрічі із патріотичною молоддю, учасниками АТО, активістами, громадськими діячами.

ГУ ДСНС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: «Детепешний ...
Наступна новина: В Ужгороді відкрили парк ...

КОМЕНТАРІ