Нетаньягу обіцяє жорстко діяти щодо вбивств на ґрунті ненависті

Нетаньягу обіцяє жорстко діяти щодо вбивств на ґрунті ненависті

03.08.15 08:07 0 638
Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу обіцяє жорстко діяти щодо вбивств на ґрунті ненависті. Ця заява пролунала після вбивства єврейськими екстремістами палестинської дитини. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Ми віддані боротьбі проти ненависті, фанатизму і тероризму з будь-якого боку», – сказав Нетаньягу у неділю, 2 липня, під час засідання уряду в Єрусалимі.

ООН і низка країн у п’ятницю, 31 липня, засудили напад єврейських екстремістів на Західному березі Йордану раніше того дня, внаслідок якого загинула палестинська дитина.

В апараті генерального секретаря ООН Пан Ґі Муна назвали напад терористичним актом і засудили той факт, що раніше Ізраїль не карав належним чином призвідників численних актів насильства щодо палестинців із боку єврейських поселенців на окупованих територіях.

У США, в Білому домі, напад назвали гидким.

Із засудженням нападу виступив, серед інших, президент Франції Франсуа Олланд.

В Ізраїлі прем’єр-міністр Біньямін Нетаньягу теж засудив напад як терористичний і заявив, що для притягнення нападників до відповідальності буде вжито всіх заходів.

Ізраїльська поліція каже, що в нападі підозрюють єврейських екстремістів, що діяли з націоналістичних мотивів.

Палестинська національна адміністрація, зі свого боку, звинуватила Ізраїль у розбудові єврейських поселень на палестинських територіях і в захисті їхніх поселенців.

Нападники підпалили у п’ятницю на Західному березі Йордану два будинки палестинців, в одному з них згоріла півторарічна дитина.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Баварія бере гравця на ...
Наступна новина: Регбіліг в Ужгороді: збірна ...

КОМЕНТАРІ