В Закарпатській області у Виноградові на шаленій швидкості іномарка врізалася в поїзд

В Закарпатській області у Виноградові на шаленій швидкості іномарка врізалася в поїзд

03.08.15 08:29 0 630
У професійний день залізничників, дорожньо-транспортна пригода сталася на залізничному переїзді на вулиці Ардовецькій у Виноградові.

Близько години тому, рухаючись у бік Підвиноградова, чорний седан Renault Logan врізався у локомотив малого поїзда.

Від зіткнення ніхто не постраждав, окрім автомобіля, в якого розбита фара та прим'ята ліва передня частина. За кермом авто знаходився молодий чоловік із Тячівського району. Разом з дружиною він направлявся на відпочинок на озеро в селі Дийда. З розповіді водія, він не помітив знак «Стоп» на залізничному переїзді і тому пізно став гальмувати, почувши гул потяга.

Читайте також:

«Детепешний вбивця» з Виноградова вкоротив віку ще одній людині

Та чималий гальмівний шлях (близько 20 метрів) свідчить про немалу швидкість, з якою рухалося авто, повідомляє goloskarpat.info.

На цю обставину зауважив і машиніст потяга Микола Устич. Його бригада у цей час здійснювала рейс маршрутом Хмельник-Виноградово. На місці пригоди вже працює міліція.

“Видимість на переїзді з боку Олешника доволі обмежена,- розповів Голосу Карпат Микола Іванович,- та швидкість поїзда дуже мала – всього 10 км/год. На час зіткнення вагони потяга були повні пасажирами. Однак удар прийшовся на локомотив, і люди його майже не відчували. Вони просто повиходили з вагонів і далі пішли пішки в місто, не доїхавши до станції два кілометри”.

Слід зауважити, що це не перша аварія на залізничному переїзді на вулиці Ардовецькій. Незважаючи на попереджувальні знаки та відеофіксацію, тут і раніше ставалися ДТП. Не випадково саме на цьому місці побожні виноградівці встановили чималий мармуровий хрест як оберіг від нещасливих пригод.

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопіль: учасники ...

КОМЕНТАРІ