Рівненська область: за добу вогнеборці ліквідували 8 пожеж та один раз надавали допомогу працівникам ДАІ під час дорожньо-транспортної пригоди

Рівненська область: за добу вогнеборці ліквідували 8 пожеж та один раз надавали допомогу працівникам ДАІ під час дорожньо-транспортної пригоди

03.08.15 09:19 0 563
01 серпня о 18:22 в Службу порятунку за номером «101» надійшло повідомлення, що у селі Колоденка Рівненського району виникла пожежа у трьохповерховому житловому будинку. На момент приїзду вогнеборців вогнем була охоплена майже вся покрівля житлового будинку. За допомогою водяних стволів полум’я вдалося приборкати та не допустити його розповсюдження на житлові кімнати.

На місці події працювали три пожежні автоцистерни та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС. Вогнем було знищено покрівлю будинку, деревяні будматеріали та речі домашнього вжитку. Наразі причина пожежі встановлюється.

Майже одночасно із ліквідацією пожежі у селі Колоденка, о 18:34 поступило повідомлення, що в місті Рівне по вулиці Буковинська виникла пожежа у квартирі на 4-му поверсі багатоповерхівки. Коли рятувальники в апаратах захисту органів дихання зайшли у вщент задимлену квартиру, виявилось, що горить диван. Власників помешкання вдома не було. За короткий термін часу пожежу вдалося ліквідувати та не допустити розповсюдження вогню за межі приміщення. Вогнем було знищено диван і праску, пошкоджено речі домашнього вжитку, кімнатні меблі, закопчені стіни та стеля однокімнатної квартири.

Завдяки вчасному повідомленню ніхто не постраждав. Пізніше вдалося з’ясувати, що у розетці була залишена включеною праска.

02 серпня о 03:41 у місті Дубно виникла пожежа в однокімнатній квартирі 4-го поверху житлової п’ятиповерхівки. На місце події виїхали дві автоцистерни та пожежна автодрабина. По прибуттю за вказаною адресою виявилось, що квартира була повністю охоплена полум’ям і вогонь перекинувся на балкон. Водяні стволи на ліквідацію пожежі довелося подавати із двох напрямків: з пожежною автодрабини та із сходової клітини. Тим часом бійці Держслужби з НС в апаратах захисту органів дихання проникли у помешкання і відразу виявили на палаючому дивані тіло чоловіка. На жаль він вже був мертвий. Вогонь миттєво набирав обертів, частково почав горіти балкон сусідньої квартири. Іншому відділенню рятувальників довелося проводити евакуацію мешканців будинку. На свіже повітря було виведено 12 громадян.

Завдяки професійним діям вогнеборців вдалося запобігти поширенню вогню на сусідні квартири. О 04:00 вогонь вдалося локалізувати, а 05:50 повністю ліквідувати. Наразі причина пожежі, обставини загибелі чоловіка та завдані вогнем матеріальні збитки встановлюються.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Загородний: ...
Наступна новина: Вінницька область: на ...

КОМЕНТАРІ