Чернігівська область: в "День Іллі" у водоймах виявлені тіла 3 потопельників

Чернігівська область: в "День Іллі" у водоймах виявлені тіла 3 потопельників

05.08.15 11:16 0 546
З початку року у водоймах Чернігівщини потонуло 38 осіб. Така невтішна статистика стала наслідком недотримання елементарних заходів безпеки громадянами під час відпочинку біля водойм. Лише протягом 2 серпня виявлені тіла 3 потопельників.

В селищі Козелець у р. Остер о 07:45 місцеві жителі виявили тіло 46-річного чоловіка без певного місця проживання. А близько 11:00 з р. Десна поблизу с. Слобідка Менського району місцеві жителі підняли з води тіло 31-річного мешканця м. Корюківки, який на передодні з друзями відпочивав біля водойми.

Цього ж дня о 15:50 в с. Олешня Ріпкинського району на "Голубих озерах" було виявлено тіло 31-річного мешканця обласного центру, який потонув під час купання 24 липня. По фактам загибелі людей правоохоронними органами проводиться розслідування.

У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України закликають громадян дотримуватись заходів безпеки під час перебування біля водойм! Не купайтесь у необладнаних та незнайомих місцях, уникайте місць зі швидкою течією та там, де є водоверті або слизьке дно. Не запливайте далеко від берега та не заходьте у воду в стані алкогольного сп’яніння.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ