В Чернігівській області піротехніки ДСНС знищили 29 артилерійських снарядів

В Чернігівській області піротехніки ДСНС знищили 29 артилерійських снарядів

05.08.15 10:35 0 552
31 липня о 18:00 до оперативно-координаційного центру обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про виявлені на відкритій території поблизу с. Анисів Чернігівського району 4 артилерійські снаряди калібром 152 мм часів війни. Після надходження повідомлення, небезпечне місце співробітники міліції взяли під охорону.

01 серпня піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Чернігівській області, що прибули за викликом, під час обстеження прилеглої території додатково виявили ще 25 артилерійських снарядів калібром 152 мм. Вибухонебезпечні предмети о 19:30 вивезені саперами у спеціально відведене місце та знищені шляхом підриву.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають. В разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не чіпайте їх руками та не пересувайте й одразу припиніть будь-які роботи поблизу них. Про небезпечну знахідку негайно повідомте пожежно-рятувальну службу і міліцію за телефонами 101 та 102. За допомогою палиць, мотузки чи яскравої тканини огородіть місце знахідки. Не допускайте до нього людей, а тим більше дітей. Відведіть їх на відстань не менше 100 метрів. Дочекайтеся приїзду спеціальних служб, щоб точно вказати місце та обставини виявлення небезпечного предмета.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вступна кампанія-2015: ЛНУ ...

КОМЕНТАРІ