м. Ніжин: пустощі з сірниками двох хлопчиків призвели до пожежі господарчої споруди

м. Ніжин: пустощі з сірниками двох хлопчиків призвели до пожежі господарчої споруди

05.08.15 11:27 0 557
Влітку, коли діти мають багато вільного часу для дозвілля і не надто наділені увагою дорослих, ризик виникнення пожеж, надзвичайних подій за їх участі значно зростає. З початку року на Чернігівщині внаслідок небезпечних ігор дітей з вогнем виникло 12 пожеж.

03 серпня об 11:54 у м. Ніжин до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на подвір'ї одного з приватних господарств, що по вул. Комунарів. На щастя, пожежу вчасно помітили сусіди та загасили її у початковій стадії до приїзду рятувальників.

Як з'ясувалося, 8-річний Сашко та 7-річний Дмитро, залишені поза увагою батьків, що пішли на роботу, у доступному місці знайшли сірники й вигадали з ними небезпечну гру в господарчій будівлі. Як результат, вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття споруди на площі 1,5 кв.м. На щастя, діти не постраждали.

У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду, тримати сірники, запальнички, небезпечні предмети і речовини у недоступних від них місцях. Контролюйте розваги дітей та особистим прикладом навчайте культурі безпечної поведінки.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ