Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

05.08.15 10:44 0 570
За минулу добу в Чернівецькій області сталося 3 пожежі, 2 з яких виникли у Вижницькому районі. Так, в смт. Берегомет Вижницького району горіла господарська будівля. Розповсюдженню вогню сприяло те, що будівля була дерев’яною, а на горищі

зберігалося сіно. Рятувальники міста Вижниця та місцева пожежна охорона смт. Берегомет оперативно прибули на місце події. Вогнеборці локалізували пожежу, що дозволило не допустити подальшого розповсюдження полум’я. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено частково перекриття будівлі, речі домашнього вжитку, 1 тонну сіна. Бійці ДСНС врятували господарську будівлю від знищення. Причиною виникнення пожежі стало коротке замкнення електромережі.

Ще одна пожежа у Вижницькому районі виникла в селі Мілієво. Горіла суха стерня на площі 1,5 га. Вогнеборці міста Вижниця та місцева пожежна команда села Іспас, які прибули на місце події, ліквідували пожежу.

Також горіла суха трава на відкритій території в селі Зарожани Хотинського району. Площа пожежі склала 100 кв.м. На ліквідацію пожежі виїжджали рятувальники міста Хотин та місцева пожежна команда села Клішківці. Вогнеборці ліквідували пожежу, запобігши поширенню полум’я на значну площу. На пожежах, які виникли минулої доби, ніхто не постраждав.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ