На Хмельниччині під час ліквідації пожежі в багатоповерхівці врятовано двох людей,із яких 1 – дитина

На Хмельниччині під час ліквідації пожежі в багатоповерхівці врятовано двох людей,із яких 1 – дитина

05.08.15 14:58 0 558
3 серпня о 01:29 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Червоноармійській в м. Кам’янець-Подільський. Зателефонували мешканці верхніх поверхів, які відчули запах диму та невдовзі побачили волум’я з балкону поверхом нижче. Сусіди знали, що в квартирі знаходиться люди, тому, коли на стукіт ніхто не відчинив двері, - вони їх вибили. З задимленої квартири сусіди винесли непритомного 2-річного хлопчика та вивели на свіже повітря його 33-річного батька.

Коли ж до місця події прибули професійні рятувальники, вогонь практично повністю охопив балкон та почав розповсюждуватись прилеглою до нього кімнатою. За допомогою 30-метрової автодрабини вогнеборці розпочали гасіння пожежі ззовні будівлі. Пожежу площею 10 кв. м було локалізовано о 01:39, ліквідовано о 01:42. Вогнем знищено балкон, речі домашнього вжитку, пошкоджені стіни та перекриття.

Завдяки професійним та злагодженим діям рятувальники запобігли розповсюдженню полум’я трикімнатною квартирою та врятували від знищення вогнем багатоквартирний житловий будинок.

Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління власника, який, за попередньою інформацією, залишив на балконі недопалок.

Наразі маля, яке отруїлося продуктами горіння, перебуває в реанімації лікувального закладу.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: на Бершадщині ...
Наступна новина: В Рівному в ...

КОМЕНТАРІ