130 дітей учасників АТО відпочинуть на курортах Хорватії

130 дітей учасників АТО відпочинуть на курортах Хорватії

05.08.15 13:43 0 538
З Дніпропетровська на безкоштовний відпочинок до Хорватії відправилися 130 дітей, батьки яких виконували чи виконують бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Півтора тижні діти проведуть на відомих курортах Рогозниця, Веприч і Трогір.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

Таке оздоровлення для дітей стало можливим завдяки співпраці Дніпропетровської облдержадміністрації з Посольством України в Республіці Хорватія. Спонсором гуманітарної акції виступив відомий хорватський футболіст Івица Пирич.

Як зазначив радник голови Дніпропетровської ОДА Віталій Литвин, на початку червня Хорватію вже відвідали 127 дітей учасників АТО. Вони відпочивали на курорті Макарська. Для більшості з них така дальня поїздка перша в житті. Минулого разу маленькі мандрівники привезли з курорту море незабутніх вражень. Завдяки цій подорожі діти також зможуть відволіктися від тяжких спогадів про останній рік, набратися сил і знайти нових друзів.

Разом із дітьми до Хорватії відправляться 12 педагогів і медиків. На малечу чекатиме насичена розважальна програма – змагання, екскурсії та концерти.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У с. Петрівка на ...
Наступна новина: На Вінничині дозволено ...

КОМЕНТАРІ