На Хмельниччині рятувальники продовжують здійснювати рейдові перевірки місць збирання врожаю зернових культур

На Хмельниччині рятувальники продовжують здійснювати рейдові перевірки місць збирання врожаю зернових культур

05.08.15 16:14 0 579
У розпал жнивної кампанії віньковецькі рятувальники продовжують здійснювати рейдові перевірки місць збирання врожаю зернових культур. Під час заходів співробітники ДСНС звертають увагу на технічний стан комбайнів, стан забезпеченості зернозбиральних агрегатів, тракторів та автомобілів сертифікованими вогнегасниками, наявність хлопавок та лопат, наявність відповідних посвідчень про проходження спеціального навчання у робітників, які задіяні на жнивах.

Так, 3 серпня було здійснено виїзд на територію Нетечинської сільської ради, де наразі проводиться збирання урожаю. Під час рейду рятувальники провели позапланові інструктажі щодо порядку нагляду за безпечною роботою основних систем та вузлів збиральної техніки, порядку дій у разі виникнення пожежі, порядку користування первинними засобами пожежогасіння з особами, які задіяні до збирання урожаю. Всім працівникам вручено тематичні пам`ятки.

Приємно, що всі сільгосппідприємства району неухильно виконують вимоги правил пожежної безпеки та взагалі ставляться до цих питань відповідально, адже належний протипожежний стан – це безпека врожаю.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протягом на території ...
Наступна новина: Вінниччина – на другому ...

КОМЕНТАРІ